Tunisas – unikali, didinga praeitimi dvelkianti šalis, kurios kultūrinis paveldas giliai įsišaknijęs žmonijos civilizacijoje. Viena iš priežasčių – Tuniso lokacija: šalis įsikūrusi Šiaurės Afrikoje,...
Porai – visiems lietuviams puikiai pažįstama, dar XVI a. mūsų šalyje pradėta auginti daržovė, puošianti tiek šventinius patiekalus, tiek ir kasdienius valgius. Šis tolimas...
Traški, sultinga ir natūraliai saldi morka – kaip stebuklinga oranžinė burtų lazdelė. Ji ne tik vitaminų bomba, bet ir nepamainomas ingredientas virtuvėje. Šias daržoves...
Pastebėta ir moksliniais tyrimais pagrįsta, kad visų užkrečiamųjų ligų, epidemijų / pandemijų atvejais nesuserga arba lengvai serga asmenys su stipria imunine sistema. Apie rausvažiedę...
Didžioji pavasario šventė – Velykos – dažniausiai švenčiamos balandį, o paskutinis sekmadienis prieš jas būna Verbų sekmadienis, Verbinės, daugelyje Europos šalių vadinamas Palmių sekmadieniu....
Karantino laikotarpiu Lietuvos nacionalinis muziejus kviečia likti namuose ir siūlo išeitį, kaip nenuobodžiauti. Muziejus pristato du eksponatus – stalo žaidimus, paplitusius Lietuvoje tarpukariu, kuriuos...
Šiandien jums siūlome interneto pagalba nuvykti iki pajūrio ir ten aplankyti Palangos gintaro muziejų.
Palangos gintaro muziejus – Lietuvos dailės muziejaus padalinys Palangoje, eksponuojantis gintarą,...
Šiandien mums įprasta ant stalo matyti ruginę duoną, gaminti įvairiausius patiekalus iš bulvių, o dieną pradėti nuo juodos kavos puodelio. Tačiau senoji lietuviška virtuvė...
Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.GeraiDaugiau informacijos