1.6 C
Molėtai
2024 / 04 / 20

Alantoje – „Rudens vakarą pabūkime su daina“

Ar jau skaitėte?

Tie alantiškiai, kurie po darbų dar turi energijos lapkričio 26-ąją , po dienos darbų, buvo susirinkę į mokyklos aktų salėje, kur vyko vakaronė „Rudens vakarą pabūkime su daina”. Renginio iniciatorė meno vadovė Leonija Ožekauskienė su vokaliniais ansambliais „Draugai” ir „Bičiulės” kvietė visus dainuoti žinomas liaudies dainas. Jolanta Drazdauskienė paruošė lietuvių liaudies mįslių pinkles, o Birutė Šiukštienė priminė alantiškių choristų, dainininkų, nuo senų laikų puoselėjusių meilę dainai, vardus.

- Reklama -

Plačiau apie tai gruodžio 1 d. Nr.91 laikraštyje

Taip pat skaitykite:  Dėl lėšų švaistymo teisėsaugos akiratyje atsidūrė dar keturios šalies savivaldybės

TOP naujienos

Sausio 28-oji: vardadieniai

Sausio 28-oji – Europos duomenų apsaugos diena. Sausio dvidešimt aštuntoji, sekmadienis, (septintoji 4-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 337 dienos. Savo vardadienius šiandien švenčia...

Atvykimas į Lietuvą. Kas keičiasi nuo kovo 10 d.?

Nuo kovo 10 d. visiems asmenis, vyresniems nei 16 metų, privaloma turėti neigiamą COVID-19 (koronaviruso) nustatymo tyrimo, atlikto ne anksčiau nei 72 val. prieš...

7 procentai suaugusių žmonių Lietuvoje iki šiol tiki Kalėdų Seneliu

Kaip Kalėdų Senelis spėja per vieną naktį apkeliauti tiek daug žmonių? Ar jis iš vis realus? Tai – klausimai, kurie iki tam tikro gyvenimo...

Šventinių siuntų siuntimui į Vakarų Europą – paskutinės dienos

Siuntų į užsienį terminams ilgėjant, Lietuvos paštas primena, jog liko vos keletas dienų šventinėms siuntoms išsiųsti į Vakarų Europos šalis. Skaičiuojama, kad į tokias...

Keptai mėsai skirtų padažų – gausybė, bet tinkami ne visi: specialistai dalijasi rekomendacijomis

Šylant orams lauke vis dažniau pasklinda ant kepsninės kepamų gėrybių aromatai. Norėdami atskleisti tikrąjį ant grilio ruošiamų gaminių skonį, dažnai juos gardiname įvairiais padažais ar marinatais. Įprastas pomidorų padažas, barbekiu, majonezas, garstyčios ar skirtingi...

Dietologė atsakė, kokios spalvos bananai naudingiausi ir kur panaudoti pernokusius

Bananai – populiariausi iš šilto klimato šalių mus pasiekiantys vaisiai, mėgstami tiek suaugusiųjų, tiek vaikų. Sveikatai palankios mitybos konsultantė, gydytoja dietologė dr. Edita Gavelienė pataria bananus skanauti toje dienos pusėje, kai aktyviau judame, mat...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS