Etiketė: Rimi
Kokybiški, tvaresni ir pigesni kūno priežiūros produktai – misija įmanoma: Laurai...
Taupymas vis dar išlieka aktualia tema, apimančia ne tik maisto, bet ir kūno priežiūros produktus, kurių kainos gali skirtis keletą kartų. Tačiau ar pigesni...
2023-uosius metus „Rimi“ sutinka ryžtingai: darbuotojų gerovei – ženklios investicijos
Nepriklausomų vertintojų jau kelerius metus iš eilės įvardintas kaip geriausiai klientus aptarnaujantis prekybos tinklas Lietuvoje, „Rimi“ šiuos metus pasitinka išplėtęs savo parduotuvių skaičių ir...
„Rimi Lietuva“ suteiktas tarptautinis „Top darbdavio“ sertifikatas
Nyderlanduose įsikūrusi nepriklausoma organizacija „Top Employers Institute“ prekybos tinklą „Rimi Lietuva“ įvertino kaip visiškai atitinkantį modernaus darbdavio reikalavimus ir įteikė „Top darbdavio“ sertifikatą –...
Privačios etiketės produktai – dar vienas būdas sutaupyti: ta pati kokybė...
Aukšta kokybė ir mažesnė kaina – pagrindiniai kriterijai, apibūdinantys prekybos tinklo „Rimi“ privačių etikečių prekes. Anot komercijos direktorės Olgos Suchočevos, prekybos tinklo asortimente šiuo...
Ekspertai pataria, kaip išradingai panaudoti po švenčių likusį maistą
Turbūt nėra šeimos, kurios šaldytuve po švenčių neliktų jau paruoštų patiekalų arba nepanaudotų jų ingredientų. Maisto švaistymas – vis dar aktuali problema: nors uždirbame...
Ekspertai pataria, kaip išradingai panaudoti po švenčių likusį maistą
Turbūt nėra šeimos, kurios šaldytuve po švenčių neliktų jau paruoštų patiekalų arba nepanaudotų jų ingredientų. Maisto švaistymas – vis dar aktuali problema: nors uždirbame...
Technologė dalijasi auksiniu patarimu verdantiems kisielių namuose
Planuojant šventinio stalo vaišes svarbu apgalvoti ne tik skirtingų patiekalų, bet ir gėrimų sąrašą. Anot „Rimi“ komercijos operacijų vadovės Olgos Suchočevos, lietuviai švenčių stalo...
Azijietiška virtuvė vasarą: kaip aštrūs patiekalai padeda atsigaivinti per karščius?
Azijiečių virtuvėje naudojami metodai ir ingredientai jau seniai pamėgti sveiką gyvenimo būdą puoselėjančių žmonių. Tokiuose patiekaluose nėra sočiųjų riebalų pertekliaus, beveik nevartojama pieno produktų,...
Ir pelėsinis sūris gali supelyti: kaip atpažinti, ar sūrį dar galima...
Kai Lietuvoje dar nebuvo tokios maisto produktų įvairovės, lauktuvės iš Prancūzijos dažnai dvelkdavo keistu aromatu – nematytų sūrių ne visi drįsdavo ragauti, bet paskanavę...
Kepinių technologas pataria: kaip namuose išsikepti šventinę Velykų bobą?
Viena gražiausių pavasario švenčių – Velykos – jau netrukus prie šventinio stalo sukvies šeimas bei artimuosius. Vienas pagrindinių ir neatsiejamų šios šventės simbolių –...