13.7 C
Molėtai
2024 / 09 / 10
Pradžia žymės Sūris

Etiketė: Sūris

„Iki“ įsigijus duonos skrudinimui su nuolaida, išbandykite kai ką naujo: 5...

Nesvarbu, ar tai būtų pusryčiai, užkandis po mokyklos, ar lengva vakarienė – vaikystėje niekas neprilygsta karštiems sumuštiniams. Net ir suaugus jie gelbsti tada, kai...

Taupymo žaidynėse darykite kaip šveicarai: naudokitės „Iki“ nuolaidomis sūriui, mėsos gaminiams...

Patikimiausias būdas sutaupyti, tačiau vis tiek mėgautis sočiu, skaniu ir kokybišku maistu – patiekalus planuoti pagal akcijas. Apriboti savęs tik konkrečiais prekių ženklais nereikės,...

Pasitikrinkite – ar tikrai teisingai sūrį laikote šaldytuve? + 2 receptai...

Sūris taip tvirtai įaugęs į mitybos įpročius, kad namuose dažniausiai būna net kelios jo rūšys: burnoje tirpstančios mocarelos, kietojo parmezano, unikalaus lietuviško varškės ar...

Sūriu užkeptas kepsnys – atgyvena? Ne, jeigu ruošite jį taip –...

Fermentiniu sūriu užkeptas kiaulienos kepsnys – žanro klasika ne tik tradicijas išlaikančiose valgyklose, bet ir dažnuose namuose. Norint maitintis sveikiau, nebūtina tokį patiekalą negrįžtamai...

Fenomenalusis sūris: 6 patarimai, kaip maskarponę panaudoti ne tik saldumynams, bet...

Kai pagalvojate apie maskarponę, tikriausiai prieš akis iškyla tokie desertai kaip tiramisu, tačiau šis skanėstas gali pagelbėti sukurti ir aibę kitų kulinarinių šedeverų. Gimęs...

Tobulai paprastas užkandis: kepta duona – žymiai greičiau ir lengviau

Česnaku subtiliai pagardinta traški duona su tįstančiu sūriu – kultinis užkandis, kuriam sunku atsispirti. Pigu, skanu ir patinka visiems, visgi naminės keptos duonos ruošimas...

Spalvingos ir gardžios salotos su rudaisiais ryžiais, špinatais ir feta

Jei kas dar nemėgsta ryžių, tai galbūt tik todėl, kad juos valgo nepagardintus žolelėmis, daržovėmis ir prieskoniais. Šios kruopos tinka ne tik, kaip garnyras...

Vienintelis atvejis, kai ant maisto atsiradęs pelėsis tampa delikatesu: dietologė įvardijo...

Pelėsinio sūrio gamybos technika atsirado visiškai atsitiktinai: pastebėta, kad švieži sūriai, laikyti vėsiuose bei drėgnuose urvuose, įgydavo tam tikrą pelėsį. Laikui bėgant, sūrininkai suprato,...

Ar žinote be ko negali gyventi tikras prancūzas?

Ar žinojote, kad Prancūzijoje kasdien vidutiniškai išleidžiamos dvi kulinarinės knygos? Ši šalis ne veltui visame pasaulyje garsėja savo meile maistui, rafinuota ir elegantiška virtuve...