10.8 C
Molėtai
2024 / 05 / 02

„Iki“ pristato naują išskirtinį prekės ženklą „Su meile IKI“: visi šviežutėliai gaminiai turi slaptą ingredientą

Ar jau skaitėte?

Šviežučiai kepiniai ir burnoje tirpstantys konditerijos gaminiai „Iki“ parduotuvėse įgavo naują veidą. Tinkle jau pasirodė naujas privatus prekės ženklas – „Su meile IKI“. Juo nuo šiol žymimi visi pačių darbuotojų paruošti ir iškepti saldėsiai, duona, bandelės, kuriais garsėja „Iki“. Šie kasdien į parduotuves pristatomi iš 3 nuosavų regioninių kepyklų, taip pat kepami ir parduotuvėse, kad kiekvieną dieną pirkėjai galėtų mėgautis šviežumu už gerą kainą.

- Reklama -

Net ir mažose akimirkose glūdi daug džiaugsmo, kurį tereikia atrasti. Kaip tai padaryti geriausiai? Žinoma, palepinant save ir artimiausius žmones skanėstais. „Su Meile IKI“ – tai su rūpesčiu ir aistra kuriami gaminiai. Tokie, kaip mažose kepyklėlėse, tačiau juos galima įsigyti patogiau, arčiau namų bei patrauklesnėmis kainomis.

Tinkle jau pasirodė naujas privatus prekės ženklas – „Su meile IKI“.

Geriausios prancūziškos kepinių tradicijos „Iki“ pinasi su svarbiausiu ingredientu – meile, kad iš kiekvieno pirkėjo lūpų išsprūstų: „Ir diena tampa ypatinga“.

„Išskirtinį skonį ir neprilygstamą kokybę kasdien kuria atsidavusi komanda, kuri užtikrina, kad į skanėstus patektų tik geriausi ir šviežiausi ingredientai. Išties savo tinkle didžiuojamės dideliu pranašumu – Lietuvą namais vadinančiu mūsų konditerijos maestro Thierry Lauvray. Jo meistriškumas padeda pelnyti šviežumą vertinančių pirkėjų simpatijas, o žinios ir patirtis „Iki“ konditerijai suteikia išskirtinių prancūziško paveldo akcentų. Kol kiti tai imituoja, mes savo klientams siūlome autentiką. Tokie kepinių meistrų prancūzų tradicijų įkvėpti gardėsiai padeda natūraliai atrasi ypatingas akimirkas kasdienybėje“, – sako Vaida Budrienė, „Iki“ komunikacijos vadovė.

Nuo aksominių eklerų iki sviestinių kepinių, nuo įvairiaspalvių tartalečių iki šviežiai iškeptos duonos kasdieniam stalui – kiekvienas kąsnis yra kruopščiai suderintų skonių harmonija. Atsidavimas skoniui „Iki“ apima ne tik aukštos kokybės ingredientus, bet ir atidžiai su meile kuriamus receptus, griežtų standartų kepimo procesą.

Taip pat skaitykite:  Palikti per naktį ar nerizikuoti: skalbyklių ir indaplovių dilema ne tokia ir paprasta

„Su meile IKI“ gaminiai parduotuvėse išsiskiria nauju dizainu, kuris pirkėjams leis lengviau pastebėti šį ženklą gausiame prekių asortimente. Nuotaikingos pakuotės su firmine geltona „Iki“ spalva paženklintos tinklo simboliu – žalia širdele.

- Reklama -

Jokių dirbtinių saldiklių ir tik tikras sviestas

Platus apetitą žadinančių tortų, pyragaičių ir kitų ką tik šviežiai pagamintų desertų pasirinkimas yra būtent tai, dėl ko į „Iki“ užsuka dažnas pirkėjas. Pasak V. Budrienės, pirkėjai vertina ne tik pasiūlos gausą, bet ir bekompromisį dėmesį kokybei.

„Akivaizdi pastarųjų metų tendencija – pirkėjai desertus renkasi atsižvelgdami ne tik į išvaizdą, skonį, kainą. Vis dažniau žmonės domisi, kokie produktai buvo naudoti, vertina jų kokybę. Pirkėjams svarbu, kad savo receptūrose naudojame tik tikrą grietinėlę, kokybišką sviestą, aukščiausios rūšies miltus ir tikrą šokoladą. Juose nėra ir jokių dirbtinių saldiklių. Galime sakyti, kad konditeriai saldėsius gamina taip, kaip namuose – tam, kad pateisintų pirkėjų lūkesčius“, – sako V. Budrienė.

Lygiai tokia pat aukšta kartelė keliama ir nesaldiems kepiniams. „Iki“ kepėjų kruopščiai sukurtuose receptuose naudojami tik aukščiausios kokybės produktai, todėl gaminiai – ypač skanūs, purūs ir kvapnūs. Be to, „Iki“ turi bene didžiausią vietoje ruošiamų kepinių asortimentą Lietuvoje.

Progai pažymėti – šventiška tartaletė su nuolaida

V. Budrienė atskleidžia, kad šį pavasarį bus tęsiama ir pirkėjų pamėgta tradicija – „Iki“ kepėjai bei konditeriai pristatys sezono naujienas, kurios ir toliau stiprins tinklo lyderystę šviežių kepinių srityje. Tuo tarpu jau klientų pamiltais skanėstais naujojo ženklo „Su meile IKI“ pristatymo proga bus galima pasilepinti ir su nuolaidomis. Pavyzdžiui, visą pirmąją savaitę tartaletės „Burgundija“ kainuos tik 3,99 Eur (su „Iki“ lojalumo kortele).

Taip pat skaitykite:  Naujojo „Iki“ administracijos biuro tvarumas pripažintas tarptautiniu lygiu – suteiktas BREEAM sertifikatas

Tartaletės – tai tikra prancūziška nostalgija, slypinti tradiciniuose, laiko patikrintuose receptuose, kuriuose gausu tobulai derančių kokybiškų produktų, tekstūros, aromato ir subtilių skonių užuominų. „Iki“ šią savaitę siūlo paragauti šiek tiek modernizuotos, iš Burgundijos regiono kilusios trapios tešlos tartaletės, pagardintos sodriu juodųjų serbentų tyrės kremu. Šiuolaikiškas kremo dekoras suteikia desertui šventišką išvaizdą, tad jis puikiai atrodys ant jūsų stalo visomis progomis.

V. Budrienė primena, kad geriausiais „Iki“ pasiūlymais pasinaudoti paprasta – akcijos, nuolaidos ir ypatingi pasiūlymai skelbiami leidiniuose „Iki“ parduotuvėse, interneto puslapyje www.iki.lt ir mobiliojoje programėlėje. Joje kiekvienas pirkėjas ras ir asmeninių pasiūlymų bei dalyvaudami lojalumo programoje rinks taškus, kuriuos galės išmainyti į vertingus prizus ar nuolaidas.

Vaida Budrienė
„Iki“ komunikacijos vadovė

TOP naujienos

7 daržovės, kurių geriau nedėkite į šaldytuvą – ten jos suges greičiau

Ką tik apsirūpinote daržovių atsargomis? Pirmasis dažno instinktas grįžus namo – sudėti jas į šaldytuvą, daržovėms skirtą stalčių. Tačiau „Iki“ daržovių ir vaisių skyriaus...

Vienas didžiausių širdies ligų rizikos veiksnių – padidėjęs cholesterolis

Širdies ir kraujagyslių ligos yra vieni dažniausių susirgimų, kamuojančių Lietuvos gyventojus. Gydytojų teigimu, neretai apie aterosklerozę ar infarktą galvojama, kad šios ligos atsiranda savaime,...

Lietuviški kruasanai ir ant prancūzų stalų: technologai atskleidė jų kokybės paslaptis

Sausio 30-ąją minima Tarptautinė kruasanų diena. Ko gero kiekvienas esame ragavę prancūziškus ragelius, tačiau patiems juos pasigaminti prireikia ne tik laiko, bet ir įgūdžių....

Energijos ir geros savijautos paslaptis pagal Vladą Musvydaitę

Fizinio aktyvumo nauda mūsų savijautai – neginčijama. Judėjimas suteikia energijos ir motyvacijos, gerina nuotaiką, neleidžia sustingti, padeda kovoti su įvairiais kūno skausmais ir negalavimais....

Rudeninė atmintinė žvejams mėgėjams

Šiuo metu vyksta lašišinių žuvų nerštas, todėl daugelyje lašišinių upių ir upeliuose, kuriuose gyvena margieji upėtakiai, draudžiama bet kokia žvejyba, įskaitant ir invazinių vėžių gaudymą. Aplinkosaugininkai primena, kad iki gruodžio 31 d. draudžiama žvejoti upėtakiniuose...

Kaip su kondicionieriumi pagerinti oro kokybę namuose ir užtikrinti tinkamą temperatūrą?

Kondicionierių galima rasti kone kas penktame Lietuvos bute ar name. Dar penktadalis savininkų teigia artimoje ateityje planuojantys jį įsirengti – tokias tendencijas atskleidžia gyventojų apklausa. Visgi ekspertai pastebi, kad ne kiekvienas gyventojas išnaudoja tokius...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS