Etiketė: kepiniai
Su „Rimi“ produktais iškepsite duoną, kuri nuo šventinio stalo dings pirmiausia...
Nors šventiniai kepiniai žiemos šventėms dažniausiai asocijuojasi su pyragais, keksais ir meduoliais, maisto tinklaraščio „Ko nors skanaus“ autorė Kotryna Stankuvė siūlo išsikepti kalėdinės duonos....
Nebesukite galvos, ką dar ruošti su šiomis kaip iš gausybės rago...
Šį mėnesį drąsiai galima vadinti cukinpjūčiu. Šiuo metų laiku jų pilna, o gausus šviežias derlius reiškia viena – cukinijos dabar ir skanios, ir pigios....
Nepražiopsokite: „Iki“ dalina kruasanus po 1 centą
Minkštutėlis, šviežiai iškeptas ir burnoje tirpstantis sviestinis kruasanas – akimirksniu į atostogas Prancūzijoje nukeliantis kepinys ir prekybos tinklo „Iki“ vizitinė kortelė. Malonumais gera dalintis,...
Nepražiopsokite: „Iki“ dalina kruasanus po 1 centą
Minkštutėlis, šviežiai iškeptas ir burnoje tirpstantis sviestinis kruasanas – akimirksniu į atostogas Prancūzijoje nukeliantis kepinys ir prekybos tinklo „Iki“ vizitinė kortelė. Malonumais gera dalintis,...
„Iki“ atskleidžia geriausiu pasaulyje vadinamo šokoladinio pyrago paslaptį: štai kaip jį...
Dar trečiadienį dažnuose namuose pakvips kepiniais, mat rytoj pasaulyje minima „pi diena“. Ji skirta matematiniam simboliui π (pi), tačiau šią dieną mėgstama švęsti su...
„Iki“ pristato naują išskirtinį prekės ženklą „Su meile IKI“: visi šviežutėliai...
Šviežučiai kepiniai ir burnoje tirpstantys konditerijos gaminiai „Iki“ parduotuvėse įgavo naują veidą. Tinkle jau pasirodė naujas privatus prekės ženklas – „Su meile IKI“. Juo...
Kiekvienas turi mėgstamą šio produkto rūšį: pasitikrinkite, ar ji sveikatai palanki
Sūrių įvairovė mums atveria skonių bei maisto tekstūrų kaleidoskopą: galime mėgautis nuo švelnių bei pikantiškų kreminių iki delikatesinių ir burnoje tirpstančių pelėsinių. Gydytoja dietologė...
Tris Karalius pasitikite karališkai: prancūzų konditeris atskleidė visai paprastą, bet neįtikėtinai...
Didžiosios metų šventės praūžė, bet progos pasilepinti – toli gražu ne. Šeštadienį, minint Trijų Karalių dieną, begalės žmonių pasaulyje keps prancūzišką klasiką – nuostabaus...
Kvepia kepiniais ir nuolaidomis: „Iki“ skelbia Kruasanų fiestą ir pataria, kada...
Rytas ir bandelė – tobulas derinys. Kad diena eitųsi kaip per sviestą, verta ją pradėti nuo aromatingo ir užburiančiai gardaus sviestinio kruasano. Antradienį minint...
Cukrainės darbuotoja: kūrybiškumas neturi geografinių ribų
Mitas, kad naujausias konditerines tendencijas galima rasti tik didmiesčiuose – dar vis gajus. Visgi, Šakiuose esančios cukrainės vedėjos teigimu, Zanavykų krašto konditerijos gaminiai ne...