9.2 C
Molėtai
2024 / 03 / 29

Kas patenka į „Iki“ kepinių TOP‘us? Įvardijo, kada juos pirkti apsimoka labiausiai 

Ar jau skaitėte?

Itin plataus parduotuvių tinklo „Iki“ vietoje kepamų kepinių populiarumo sąrašo viršūnėje jau ilgą  laiką karaliauja kruasanai, nedaug nuo jų atsilieka spurgos. Vaida Budrienė, prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė, sako, kad kruasanas jau kurį laiką yra mėgstamiausias pirkėjų kepinys, tačiau dėmesiu nesiskundžia ir kiti – pradedant duona ir baigiant įvairiausių rūšių bandelėmis bei sausainiais. 

- Reklama -

„Kruasanai jau yra tapę mūsų prekybos tinklo vizitine kortele. „Iki“ ne tik pirmieji iš didžiųjų parduotuvių tinklų pradėjo juos kepti patys, bet ir didelį dėmesį skiria jų sudėčiai bei šviežumui. Kai kurie kepiniai „Iki“ parduotuvėse yra kepami net tris kartus per dieną. Be to, nuolat atnaujiname jų asortimentą, jiems taikome įvairias akcijas. Pavyzdžiui, kasdien įvairiausių rūšių kepinius po 20 val. galima įsigyti itin žemomis kainomis“, – teigia „Iki“ komunikacijos vadovė. 

Kurie „Iki“ kepiniai yra patys populiariausi?

Nijolia Juchnevič, prekybos tinklo „Iki“ kepyklų vadovė, sako, kad parduotuvėse kepami įvairūs „vienadieniai“ kepiniai, pavyzdžiui, prancūziški batonai ir bandelės, duona su alyvuogėmis ar itališka duona čiabata. 

„Tokius kepinius geriausia suvartoti tą pačią dieną – tuomet atsiskleidžia geriausios jų savybės. Tam, kad galėtų ant stalo padėti neseniai iš krosnies ištrauktą kepinį, daugelis mūsų pirkėjų į parduotuves užeina kasdien. Manau, juos paperka mūsų kepinių sudėtis ir kokybę. Pavyzdžiui, „Iki“ kruasanų sudėtyje yra net 24 proc. sviesto“, – pabrėžia „Iki“ kepyklų vadovė. 

Pasak jos, jau ilgą  laiką populiariausia „Iki“ kepama bandelė yra kruasanas su karameliniu įdaru. Iškart po jo lyderių sąraše rikiuojasi sviestinis kruasanas. Į pirmąjį bandelių penketuką taip pat patenka spurgos su įdaru bei juoda spurga su pabarstais. Be to, pirkėjai dažnai perka bandeles su dešrele ir sūriu bei bandeles su lašinukų įdaru. Populiariausių dešimtuke taip pat puikuojasi kruasanai su šokoladu bei migdolų įdaru.

Taip pat skaitykite:  Prasidėjo lietuviškų rabarbarų derlius: nepraleiskite progos išsikepti pavasarinį pyragą

„Didžiuojamės, kad „Iki“ dažnai diktuoja kepinių madas. Pirmieji pradėjome kepti šviežius kruasanus bei prancūziškus batonus, o dabar kasmet pirkėjams pateikiame apie 20 naujų gaminių ir šiuo metu turime bene didžiausią vietoje ruošiamų kepinių sąrašą Lietuvoje“, – pasakoja N. Juchnevič. 

- Reklama -

Populiariausių „Iki“ kepamų duonų sąraše pirmauja prancūziškas batonas su česnakų ir sviesto įdaru, antroje vietoje tamsi čiabata, o trečiojoje – šviesi duona su grūdais ir sėklomis.

Vakarinėmis valandomis „Iki“ parduotuvėse taikomos nuolaidos 

Siekiant, kad „Iki“ kepiniai išliktų švieži ir išsaugotų drėgmę kuo ilgiau, „Iki“ juos laiko nešildomose lentynose. 

Gabrielė Valaitytė

TOP naujienos

Tėvų laukiantis iššūkis – pirmakursio išlaidos

Kol abiturientai stengiasi kuo geriau išlaikyti egzaminus, kad galėtų pakliūti į norimas aukštąsias mokyklas, jų tėvai jau planuoja, kiek reikės atseikėti pinigų, kad būsimieji...

2021 metų spalva – giedrą vasaros dangų primenanti CUMULUS (Y354)

Kompanija „Tikkurila“ metų spalva išrinko ramybę spinduliuojančią žydrą spalvą „Cumulus“ (Y354). 2021 metų spalva ir spalvų kolekcija žadina viltį ir skatina kartu projektuoti giedresnę...

Išankstinis balsavimas įsibėgėja: „Baltosios pirštinės“ fiksavo pirmuosius pažeidimus

Antradienį prasidėjus išankstiniam balsavimui savivaldybėse, startavo ir rinkimų stebėjimas, prie kurio aktyviai prisideda visuomeninės organizacijos „Baltosios pirštinės“ savanoriai. Pirmąją išankstinio balsavimo dieną stebėtojai vyko...

sveikatos centras informuoja apie per praėjusią parą fiksuotus COVID-19 protrūkius

Nacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC) informuoja apie per praėjusią parą Lietuvoje fiksuotus koronavirusinės infekcijos (COVID-19) protrūkius.   Per praėjusią parą izoliuoti 437 didelės rizikos sąlytį turėję...

Maisto technologė pataria: kaip užsišaldyti braškių, kad išsaugotume jų maistinę vertę ir skonį

Įsibėgėjus šiek tiek vėlyvesniam braškių sezonui, kai šviežių uogų išragavome įvairiomis formomis, metas galvoti, kaip jų tinkamai užsišaldyti žiemai. Pasak sveikatai palankios mitybos konsultantės, gydytojos dietologės dr. Editos Gavelienės, tai vienas iš geriausių uogų...

Kokiais produktais paįvairinti racioną, kad padėtume nuo ekranų pavargusioms akims?

Gerai savijautai svarbu aprūpinti organizmą tinkamomis medžiagomis – iš jų gauname eneregijos. Tačiau taip pat svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, kokį poveikį daro skirtingi produktai. Pasaulinę regėjimo dieną vertėtų pagalvoti, kaip praturtinti savo...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS