Etiketė: agurkai
Raukite dabar, valgykite jau jau po kelių valandų – agurkus iš...
Šviežiai raugti agurkai – garnyras, Lietuvoje turintis kone kulto statusą. Centus tekainuojanti daržovė vos su keliais prieskoniais virsta nepamainomu priedu prie grilio patiekalų, pusryčių...
Pasinaudoję „Rimi“ nuolaidomis užsimarinuosite agurkų pigiau: gydytoja dietologė paaiškino naudą sveikatai
Populiarieji lietuviški agurkai tinka prie begalės patiekalų: vasarą šviežius pjaustome į šaltibarščius ir salotas, gardžiuojamės su medumi, o šviežiai paraugtus patiekiame prie kepsnių. Dabar...
2 skaniausios šaltos sriubos pasaulyje: išbandykite ir šaltibarščius, ir antroje vietoje...
Kai už lango – tikra vasara, šaltibarščiais gaivintis norisi nors ir kasdien. Kavinėse toks įprotis gali gerokai palengvinti kišenę, tačiau gaminant namuose, jais mėgautis...
Gaivu, trašku, o „Iki“ – dar ir pigu: metas mėgautis lietuviškais...
Tam, kas pirmasis sugalvojo ant supjaustytų agurkų uždėti šaukštą grietinės ir viską paskaninti druska, pipirais bei žalumynais, tikriausiai kiekvienas lietuvis paskirtų aukščiausią šalies apdovanojimą....
Gaivu, trašku, o „Iki“ – dar ir pigu: metas mėgautis lietuviškais...
Tam, kas pirmasis sugalvojo ant supjaustytų agurkų uždėti šaukštą grietinės ir viską paskaninti druska, pipirais bei žalumynais, tikriausiai kiekvienas lietuvis paskirtų aukščiausią šalies apdovanojimą....
Nepadarykite klaidos: jeigu norite gausaus pomidorų derliaus, nesodinkite jų šalia kai...
Šių metų tikslas – kvapnus ir sultingas pomidorų derlius? Nieko nelaukite – būtent kovas laikomas geriausiu metu pradėti pomidorų daiginimo darbus ir taip sutaupyti....
„Iki“ pataria – netikėtas ingredientas taps marinatu mėsai nr. 1: praktiškai...
Įsibėgėjantis pavasaris vienus jau suviliojo pradėti kepsninių sezoną, kiti dar kol kas kliaujasi orkaite, tačiau klausimas dažnam kyla tas pats – kokį marinatą naudoti...
Kodėl Azijoje šviežius agurkus ne pjausto, o traiško – tokių skanių...
Šviežių lietuviškų, šiltnamiuose užaugintų agurkų sezonas įsibėgėja, tad geros jų kainos vilioja vis dažniau gamintis salotas. Gaivios, traškios salotos tinka prie įvairių patiekalų, tačiau...
„Rimi“ rasite šių pigesnių produktų vienai šaltsriubei: nustebins ne tik spalva
Iš pradžių gaspačo buvo gaminama sutrinant duoną, česnaką, alyvuogių aliejų ir actą, dažnai su pomidorais. Tai buvo valstiečių sriuba, kurią karštais vasaros mėnesiais valgydavo...
„Rimi“ įsigykite agurkų pigiau ir atsigaivinkite šia šaltsriube: skoniu nenusileis net...
Šylant orams, į mūsų virtuves vis dažniau atkeliauja agurkai: juos pjaustome į salotas, dedame į šaltibarščius, gardiname jais geriamąjį vandenį. Kai nesinori karštų ir...