Klasikinis desertas su kriaušėmis, pelėsiniu sūriu, medumi ir riešutais paprastai patinka suaugusiems, tačiau ne visada – vaikams, tad jei sūrį pakeisite ledais ar medumi...
Vos prasidėjus kalendoriniam pavasariui, po ilgos ir niūrios žiemos, norisi kuo daugiau vitaminų bei žalumos lėkštėse. Tam puikiai tinka į kasdieninę mitybą įtraukti vaisius...
Peršalus dažnai žmonės griebiasi ne tik vaistų simptomams malšinti, bet ir, norėdami pasijusti geriau, išbando įvairias liaudiškas priemones. Vaistininkė Elvyra Ramaškienė pasakoja, kad tikrai...
Rytoj yra puiki proga padovanoti kažką saldaus brangiems žmonėms – būtent trečiąjį spalio šeštadienį švenčiama Saldžiausia siena. O kaip saldžiu kepiniu palepinti tuos, kurie...
Krevetės – labai universali jūros gėrybė. Patiekalus su krevetėmis gaminti nesudėtinga, vis dėlto kelias pagrindines taisykles, kaip tinkamai jas valgyti ar išlukštenti prieš gaminant,...
Gegužės 20-ąją minima pasaulinė bičių diena, o nuo bičių neatsiejamas ir medus. Šis natūralus saldiklis nuo seno naudojamas konditerijoje, todėl gaminiai su medumi –...
Paskelbus karantiną dėl koronaviruso, jau spėjome išsiugdyti keletą įpročių – dažnai plauti rankas ir neliesti savo veido. Specialistų teigimu, buvimas namuose – puiki galimybė...
Pavasaris ir vasara ypač sudėtingas periodas alergiškiems žmonėms, kurie neretai alergines organizmo reakcijas sumaišo su peršalimo simptomais. Į kovą su alergija žmonės dažnai pasitelkia...
Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.GeraiDaugiau informacijos