Pasak „Help Guide“, net trečdalis suaugusiųjų miegui skiria nepakankamą kiekį valandų. Ilgalaikis jo trūkumas gali ne tik neigiamai paveikti emocinę sveikatą ar kognityvines funkcijas,...
Artėjantys Naujieji metai – puiki proga pradėti rūpintis savo sveikata ir gera savijauta. Dažnai pasižadame daugiau dėmesio skirti sportui, mitybai ar emocinei gerovei, tačiau...
Šventiniu laikotarpiu daugelio stalai lūžta nuo gausių ir kaloringų valgių. Atrodo, visko norisi paragauti – juk ne kasdien ant stalo sutiksi silkę pataluose, skaniausią...
Lydytas „ghi“ sviestas yra kepimo riebalų rūšis, plačiai naudojama Indijos virtuvėje. Pastaraisiais metais šio sviesto populiarumas išaugo ir kitose pasaulio šalyse. „Ghi“ gaminamas kaitinant...
Vasarą įvairių gėrybių medžiai ar krūmai pradeda duoti savo pirmuosius vaisius. Tai ne tik įvairios uogos ar daržo gėrybės, bet ir kaulavaisiai. Tarp jų...
Nors jau žinome, kad geriau valgyti visus vaisius ir daržoves nei spausti jų sultis, vaikai dažnai nesižavi morkomis ar rūgštokais obuoliais. Jiems priimtiniau daržoves...
Ne paslaptis – atostogų metu šiek tiek atleidžiame vadžias ir mažiau rūpinamės sveikatai palankia mityba. Kelionių metu norisi išbandyti kuo daugiau vietinės virtuvės delikatesų,...
Vasaros laikotarpiu prasidedantis uogų sezonas leidžia jomis mėgautis tiesiai nuo krūmo arba lengvai ir pigiai įsigyti jų parduotuvėse. Nors visos šios gėrybės naudingos organizmui,...
Išvykos prie jūros ar savaitgaliai prie ežero daugeliui neatsiejami nuo iš tolo sklindančio rūkytos žuvies aromato. Sveikatai palankios mitybos konsultantė, gydytoja dietologė dr. Edita Gavelienė...
Išsiruošus į gamtą ir įsisvajojus apie sočią vakarienę, kartais galima sulaukti siurprizų: staiga paaiškėja, kad puikiai atrodančios salotos, pabuvusios karštyje, sugedo, o desertas ištižo....
Mes naudojame slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.GeraiDaugiau informacijos